onsdag 14. mars 2012

Nye bestillingsbukser..

Made by Daffy bukser i jersey stretch med stjerner - supermykt og godt stoff, passer like godt til både jenter og gutter. Denne buksen tilhører ei jente :) Rosa ribb i livet og i bena - og blondekanten som er med på de fleste bukser fra Made By Daffy :) Lapper på knærne med kontrast tråd i knall rosa!
Ble superkult synes jeg - og mamma'n var også fornøyd! Håper snuppa di vil kose seg i sin nye bukse!






søndag 11. mars 2012

Juhu!!!!!

Var bare en bitteliten del som måtte skiftes på min kjære symaskin, så den ble med meg hjem igjen :) Nice!!
Så da er det bare å sy :)
Sitter i skrivende stund og bestiller nye stoffer inn...skal nemlig sy meg en kjole til..! Jepp - skulle vel kanskje ha lagt ut ett bilde av den første kjolen jeg sydde til meg selv..i morgen kanskje.. ? :)
Også har storesøster bestilt dinosaurkosedyr og rosa jakke... :) søteste jenta da - og hun har også bestemt at lillesøster skal ha samme kosedyr - men i annet stoff da selvsagt! Mine to hjerteknusere :)

Ha en fin kveld alle sammen!

torsdag 8. mars 2012

Nei og nei......!!!!!!

Men kanskje litt yes også....akkurat og jeg mener akkurat ferdig med siste bestillingsbukse...og hva skjer....symaskinen bestemmer seg for å falle litt fra hverandre - nærmere bestemt skruen som holder en liten stag som igjen holder på foten.....ja akkurat ja...Morro?? Nei...
Har ringt Symaskinhuset og snakket med en hyggelig dame, så skal levere inn maskinen på lørdag...
Men hva skal jeg gjøre uten symaskinen i hus....?

Kom gjerne med forslag :)


torsdag 1. mars 2012

Sengetøy :)

Fikk en forespørsel om å sy sengetøy til en dukkeseng - og dette ble resultatet :) Ganske så søtt da synes jeg. Sydd i beige/hvit LilleMartine. Blondekant rundt dynetrekket med 3 hvite sløyfer - 3 sløyfer på putetrekket.
Made by Daffy.


Bolero...

...i den søteste lyserosa du kan tenke deg...og det er ikke ei mindre søt mamma som skal gå med den.. :)
Fargen på bildet lyver noe...


En tidligere bukse i ny drakt :)

Made by Daffy
Dette var opprinnelig en bukse til en liten kjekkas...men den var for liten..så med litt ekstra stæsj så ble det en ny bukse til lillesøster i huset :)
Mye en kan gjøre med litt blonder her og der :)